Pampeliškový med a „pampelišák“

Mohlo by se vám líbit...

Počet komentářů: 3

  1. Anna Vágnerová napsal:

    Já uvařila, převařila pampeliškový med tak dobře, že je z něj tuhý karamekl, který nejde dostat ze sklenice, když rozpouštím tak za chviku zase ztuhne, máte někdo takovou zkušenost a jak můžu med rozředit na další použití. Děkuji, bude vděčná za každou dobrou radu.

    • Redakce napsal:

      Jednou jsem ho také uvařila do tužší formy, ale pořád byl tekutý. Nevím, jestli je to dobrá rada, ale co kdybyste ho zkusila naředit trochou vody a nechala po rozpuštění projít varem?

  1. 4.7.2019

    […] větší šťavnaté mrkve šťávu z jednoho citronu či pomeranče 1 lžičku pampeliškového (či jiného řídkého) medu hrst hrozinek 2 lžíce slunečnicových […]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *