Cibule jako lék, ochucovadlo či hlavní chod

Mohlo by se vám líbit...

Počet komentářů: 4

  1. Lada napsal:

    Cibulovou šťávu na odklašlávání je také možné osladit medem. Nechat v lednici a každou půlhodinku sníst čajovou lžičku takto chutné štávy.
    Cukr je bílý jed.

  1. 5.12.2022

    […] cibuli, pórek, zázvor, květák, lilek, čínské zelí, kukuřici, okurky, hlávkový salát, černou […]

  2. 17.4.2024

    […] Více o cibuli se dočtete v článku Cibule jako lék, ochucovadlo či hlavní chod. […]

  3. 23.7.2024

    […] ֍ CIBULE je doslova zázrakem na pročištění plic i dutin, působí proti zánětům a potlačuje tvorbu hlenů. Je zdrojem vitaminu C a velkého množství minerálů, díky kterým také reguluje hladinu cholesterolu, posiluje srdce a zpevňuje cévy. Jezte ji v jakékoliv podobě. (Zdroj: Lunární kalendář Krásné paní) Více o účincích cibule a několik receptů najdete v článku Cibule jako lék, ochucovadlo či hlavní chod. […]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *